marți, 1 noiembrie 2016

In 2016 se pot livra foarte usor colete in China

In ziua de azi exista mai multe solutii pentru a trimite un pachet catre rudele sau prietenii din strainatate, ocazie cu care nu mai este necesara colaborarea cu Posta Romana, de care foarte multe persoane se feresc. Astfel, chiar si cei care au nevoie de livrari colete in China pot apela la All Packa unde vor fi tratati cu mult profesionalism si intotdeauna se vor cauta cele mai bune solutii pentru fiecare caz in parte.

Seriozitate si profesionalism

Toti angajatii sunt bine pregatiti pentru acest domeniu, iar firma se deosebeste prin logistica sa, avand parte de cele mai bune masini si propun cele mai bune conditii de transport, astfel incat fiecare client sa fie multumit. De asemenea, nu se pune problema ca pachetele sa fie deteriorate pe durata transportului sau sa fie pierdute, la fel ca in cazul Postei Romane, si in plus exista posibilitatea de a le asigura, pentru ca oricine sa se bucure de un stres in minus.

Usor de trimis

Este foarte usor de trimis un pachet in strainatate, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind calculate in functie de greutate si volum. In plus, la expeditie nu este nevoie de completarea unor formulare interminabile, iar curierii sunt cei care preiau fiecare pachet de la punctul stabilit, pentru mai mult confort. Durata transportului variaza in functie de destinatie, insa intotdeauna se efectueaza in cel mai scurt timp, chiar si in perioadele cele mai aglomerate precum cele ale sarbatorilor sau de Black Friday.


Cu alte cuvinte, cei care au nevoie de livrari colete in China se pot baza pe All Packa pentru servicii de calitate, incredere si responsabilitate, alaturi de preturi bune. In acelasi timp, cei din strainatate au motive de bucurie, deoarece pachetele pentru ei vor ajunge imediat si pot beneficia de ele in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu