marți, 13 decembrie 2016

Ghetele casual sunt usor de purtat de barbati

Ghetele reprezinta intotdeauna incaltamintea adecvata atunci cand temperaturile sunt in scadere, deoarece asigura caldura, dar si confortul necesar in aceasta perioada a anului, astfel ca asemenea piese nu ar trebui sa lipseasca din dulapul nici unui barbat. Astazi exista foarte multe modele, iar din acest motiv este dificil sa se ia o decizie, fiind disponibile unele care mai de care mai inedite, cu design-uri pentru toate gusturile, care sa indeplineasca preferintele chiar si celor mai pretentiosi barbati.

Usor de purtat

Insa aceste ghete casual barbati se pot adapta la orice tinuta, fiind un avantaj important, deoarece nu mai trebuie sa se petreaca mult timp in fata oglinzii pentru a putea combina fiecare element, astfel incat sa se creeze o legatura stransa intre ele. Magazinul online Gianni vine cu numeroase sugestii in acest sens, astfel ca orice barbat are de unde sa aleaga, foarte popular fiind astazi modelul Chelsea, aparut in Anglia la mijlocul secolului trecut, si care aduce mult stil, confort si eficienta.

Activitati

Chiar daca modelul Chelsea este ideal pentru zilele la serviciu, la cumparaturi, la plimbare sau la o
iesire in oras, pentru ca frigul sa nu reprezinte deloc o problema atunci cand temperaturile scad mult sub zero grade, este recomandat modelul de ghete casual barbati pana la glezne, care sunt mult mai practice in acest sens.

Modelul Chukka


Insa poate ca unul dintre cele mai casual modele puse la dispozitie de pielea intoarsa este modelul Chukka, purtat initial de catre soldarii britanici in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial in Africa, iar de-a atunci ghetele au trecut oceanele, devenind populare in toate colturile lumii. In plus, costurile acestor ghete sunt accesibile la Gianni, iar raportul calitate – pret este unul ideal, deoarece clientii se vor bucura de o lunga durata de viata, totul la cele mai mici tarife.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu