miercuri, 14 decembrie 2016

Portugalia, o destinatie tot mai cautata de turistii romani

Portugalia este una dintre cele mai deosebite tari ale Europei, care se remarca prin temperaturile pozitive pe toata durata anului, prin istoria bogata, prin activitatile propuse, dar si prin frumusetile naturale. Astfel, in ultimii ani tot mai multi romani au cautat bilete avion Portugalia pentru a petrece vacante de neuitat, fie in capitala Lisabona, fie in Porto, Madeira sau alte locatii de vis.

Curse directe din Romania

Cu siguranta ca nimeni nu isi doreste ca in vacanta sa piarda timpul prin aeroporturi asteptand
zborurile de legaura, iar cursele directe sunt ideale in acest sens. Astfel, oricand se poate alege un zbor Bucuresti – Lisabona si retur, iar preturile sunt mai accesibile ca niciodata, in special toamna si iarna care reprezinta sezonul city break-urilor. Chiar daca cele mai populare destinatii sunt Franta sau Italia, in special datorita faptului ca se afla la o distanta mai mica de Romania, un drum cu avionul pana in Portugalia nu presupune mai mult de 4 ore.

Preturi bune

Cu ajutorul Aerotravel este foarte usor sa se gaseasca cele mai mici preturi la avion, deoarece site-ul scaneaza toate cursele si evidentiaza utilizatorilor ofertele atractive. De asemenea, se pot seta alerte, astfel incat orice calator sa aiba la cunostinta momentele in care sunt oferite cele mai mari reduceri, precum cele de la Wizz Air, Blue Air sau Ryan Air, de pana la 20% pentru toate zborurile.

O locatie unica


Iubitorii de mare si frumuseti naturale aleg de cele mai multe ori Grecia sau Turcia, insa cu siguranta ca cei mai inspirati sunt cei ce se orienteaza catre bilete avion Portugalia, avand la dispozitie un taram nelimitat pe care sa il exploreze. De asemenea, tara este cunoscuta si pentru capul Roca, locul care reprezinta cel mai vestic punct al Europei, acolo unde pot fi resimtite si cele mai bune temperaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu