miercuri, 1 martie 2017

Usile culisante sunt o solutie moderna de amenajare


Modernizarea unei locuinte poate avea in vedere mai multe aspecte, insa niciodata nu trebuie lasata la urma alegerea usilor, care pot schimba total atmosfera. Optiunile sunt nelimitate in ziua de azi, astfel ca orice persoana are mai multe variante la dispozitie, iar pentru a delimita livingul de bucatarie, una dintre cele mai grozave solutii este optarea pentru o usa culisanta din termopan. Cu toate ca acest tip de usi poate fi fabricat si din alte materiale precum lemn sau aluminiu, PVC-ul reprezinta o alegere inspirata deoarece aduce cateva avantaje importante.

Avantaje

Asadar, acestea pot fi montate in diferite moduri si in functie de spatiul disponibil, deoarece exista cateva trucuri prin care se poate profita de pe urma situatiilor mai „stramte”. Un avantaj important adus de acestea este faptul ca pot fi personalizate in functie de propriile gusturi, pot avea sticla de diferite tipuri, in diferite forme si nu numai. In plus, o usa culisanta din termopan este foarte usor de folosit si promite o lunga durata de viata, sistemele de glisare fiind foarte eficiente si nici nu se uzeaza in timp, iar in cazul in care apar probleme, acestea sunt foarte usor de remediat.
 
Siguranta
 

 
Parintii cu copii mici pot profita de avantajele acestor usi, deoarece se exlude riscul ca cei mici sa se loveasca in usa intrucat nu exista posibilitatea ca aceasta sa fie trantita voit sau accidental. De asemenea, pentru a fructifica orice spatiu in locuintele mai mici, usile culisante pot inlocui chiar si unii pereti, astfel incat locuinta sa para mai spatioasa si mai primitoare.

 
 
 
La comanda

 
 
Usile acestea sunt confectionate la comanda, pentru a se potrivi de minune in orice situatie, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si se calculeaza in functie de dimensiunile necesare si de preferintele impuse de catre clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu