marți, 18 aprilie 2017

Autocolantul este o varianta usoara de a schimba design-ul casei



Stickerele pentru pereti reprezinta o alternativa grozava la zugravirea traditionala, proces care implica mai mult disconfort, preturi mai ridicate, insa si optiuni de personalizare mai limitate. Se gasesc nenumarate modele de autocolant pentru perete, pentru toate incaperile unei locuinte sau pentru birouri. De la citate motivationale, la stickere cu motive florale, peisaje, personaje din desene animate si nu numai, toate variantele se pot adapta la preferintele fiecarei persoane. 

Preturi bune

Cum in majoritatea cazurilor bugetul alocat unei astfel de proceduri este limitat, aceasta optiune este grozava intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Totusi, acestea variaza in functie de calitatea autocolantului folosit, insa si de dimensiunile acestuia, dar oricand vor fi mai mici decat alternativa zugravirii.

Usor de pus in practica

Un alt avantaj este reprezentat de faptul ca nu mai este implicat un grad ridicat de disconfort, iar totul se desfasoara in cateva minute. Se foloseste un adeziv de calitate, care se lipeste cu usurinta pe orice suprafata dreapta, de la pereti, la articole de mobilier si nu numai, iar la dezlipire nu vor fi lasate urme.

Durata de viata

Exista modele de autocolant pentru perete de mai multe tipuri, iar fiecare dintre acestea promit o lunga durata de viata. Mai mult, se gasesc variante pentru toate necesitatile, intrucat uneori pot fi potrivite cele care rezista in conditii optime chiar si pana la 5 ani, si care, bineinteles, sunt putin mai costisitoare. Insa nu trebuie omise nici cele care vin cu o garantie de 2 ani, ideale pentru cei care isi doresc sa faca mai multe modificari de-a lungul timpului, iar preturile sunt mai mici. Raportul calitate – pret este unul ideal, si stickerele pot fi ideale pentru orice incapere, de la dormitor, la living, bucatarie, baie, hol si nu numai, insa si pentru a infrumuseta spatiile de birouri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu