luni, 15 mai 2017

Detectorul de gaze este obligatoriu in toate locuintele



Detectoarele de gaz reprezinta niste adevarate necesitati in ziua de azi, in contextul in care ajuta la prevenirea oricarui risc adus de o instalatie care nu functioneaza in conditii optime. In plus, aceste dispozitive sunt obligatorii pentru toti cei care dispun de centrale termice in locuinte, fiind esentiale din mai multe puncte de vedere. In schimb, la fel ca oricare alt aparat, acesta se poate defecta odata cu trecerea timpului, astfel incat la fiecare 2, 3 sau 4 ani trebuie inlocuit cu unul nou.

Preturi bune

Oricine poate apela la un detector gaze ProConstructo intrucat preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, clientii au ocazia fie de a cumpara propriul dispozitiv si de a apela la specialisti pentru instalare, fie pot opta pentru pachetul complet ce cuprinde atat detectorul, cat si instalarea acestuia, caz in care tariful devine mult mai avantajos. De asemenea, aceste produse sunt de calitate, usor de folosit, rezistente, promit o lunga durata de viata si bineinteles, sunt eficiente, ajutand la prevenirea a numeroase riscuri.

Usor de instalat
 
Un detector de gaz este foarte usor de instalat, fiind foarte putine reguli care conteaza. In primul rand, acesta se monteaza, de regula, in bucatarii, la o distanta de cativa metri de aragaz, pe perete, la circa 30 de cm distanta de tavan, intrucat in cazul in care apar scurgeri de gaze, acesta se ridica catre tavan si e detectat imediat. Mai mult, sistemele sunt foarte eficiente, iar atunci cand sunt sesizate cantitati prea mari de gaze, alimentarea se va opri automat, urmand ca dupa trecerea pericolului, reluarea sa se faca prin simpla apasare a unui buton de pe contorul amplasat pe casa scarii.
Asadar, oricine locuieste in Bucuresti sau in localitatile invecinate poate alege un detector gaze ProConstructo daca isi doreste sa aiba parte de servicii de calitate, accesibile la preturi foarte prietenoase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu